Frisör Västerås

Vi klipper damer, herrar och barn •

Klippning

Till oss på Frisör Västerås kommer kunder som söker en prisvärd och kreativ klippning. Vi välkomnar såväl damer som herrar och barn till våra centralt belägna och lättillgängliga lokaler i hjärtat av Västerås. På våra två frisörsalonger arbetar personal som är utbildad och har den erfarenhet som krävs för att ge kunden ett perfekt resultat i enlighet med personlig stil och smakpreferenser. Vi använder oss endast av kvalitetsprodukter och har även ett omfattande sortiment med hårvård till försäljning.

Vänd er till oss för klippning av barn

Till vår salong är alla välkomna oavsett ålder. Våra frisörer uppskattas då de har god hand med barn och vi har många återkommande kunder som väljer att klippa alla familjemedlemmar under samma besökstillfälle. Vi inleder alltid varje besök med en konsultation där vi tillsammans med dig som kund noggrant går igenom vilken typ av klippning du önskar. Om du inte redan har en tydlig idé angående hur du vill klippa håret så har vi ett omfattande material som bjuder på inspiration för frisyrer för långt likväl som kort hår.

Ett bra val för en klippning i Västerås

Till oss vänder sig både Västeråsbor som vill ha ett snyggt kort hår som de som söker ett välvårdat långt hårsvall.

 • Alla frisörer har adekvat utbildning
 • Vi säljer produkter från bland annat Maria Nila, Revlon och Björn Axén
 • Salongen erbjuder billigare klippningar för barn och pensionärer

Hos oss kan du boka en klippning till ett bra pris

När du kommer till oss för en klippning i Västerås vänder du dig till en frisörsalong som erbjuder ett stort och prisvänligt utbud. Om du kontaktar oss via mejl eller telefon förser vi dig gärna med ett aktuellt pris för klippning. Vi satsar på tillgänglighet och vi erbjuder därför generösa öppettider med möjligheter till drop-in. Till oss kommer även kunder för skönhetsbehandlingar och vi kan planera in sådana behandlingstillfällen i samband med att du bokar en klipptid. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker en kreativ och kunnig frisör i Västerås med generösa öppettider.

  Adress:

  Telefon:

  E-post:

  kontakt@frisorvasteras.nu

  Orgnr:

   

OM OSS

När du söker en kreativ och kunnig frisör i Västerås med generösa öppettider.

Frisörvästerås.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Frisörvästerås.nukommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.