Frisör Västerås

Vi klipper damer, herrar och barn •

Barberare

Vi på Frisör Västerås har en egen barbershop där vi utför såväl rakning som skäggtrimning. Vår barberare har lång erfarenhet inom området och tar emot kunder som vill få en traditionell rakning med kniv eller ett välansat skägg. Vi värnar om kvalitet och håller oss ständigt uppdaterade om nya grooming-produkter och tekniker som ger ett perfekt resultat. Till oss kommer kunder för en avstressande stund och när vi utför en traditionell rakning lägger vi omslag med varma och kalla handdukar.

Vi tar hand om ditt skägg eller mustasch

För oss är det viktigt att erbjuda rakning och trimning utöver det vanliga. Vi tar oss tid för varje kund och ser till att resultatet blir precis som du önskar dig. Våra barberare är utbildade och kan trimma skägg likväl som de bemästrar en rad olika raktekniker. För oss handlar vårt jobb om mer än olika metoder och vi är stolta utövare av ett serviceyrke där kundens önskan alltid står i fokus. Vi erbjuder generösa öppettider och bokningar i sista minuten så att du snabbt ska kunna bli fin inför en fest, ett jobbmöte eller ett annat viktigt tillfälle.

En professionell barberare i Västerås

När du väljer oss för att trimma skägg eller en rakning så vänder du dig till kunniga yrkesmän. Vår salong erbjuder:

 • Utbildade, serviceinriktade och kunniga barberare
 • En barberare i centrala Västerås
 • Skäggtrimning och rakning till konkurrenskraftiga priser

Vår barberare tar hand om ditt skägg till ett bra pris

När du väljer vår salong kan du vara säker på att få ett bra pris för din skäggtrimning eller rakning. Vi är stolta över vårt goda rykte och våra många återvändande kunder, och vi är övertygade om att vår succé bygger på våra medarbetares skicklighet. Om du vill ha mer information eller vill boka en tid hos vår barberare i Västerås är du varmt välkommen att höra av dig via de kontaktuppgifter som finns här på sajten. Vi har ett stort utbud av tjänster och kan även erbjuda en prisvärd klippning i Västerås.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker en kreativ och kunnig frisör i Västerås med generösa öppettider.

  Adress:

  Telefon:

  E-post:

  kontakt@frisorvasteras.nu

  Orgnr:

   

OM OSS

När du söker en kreativ och kunnig frisör i Västerås med generösa öppettider.

Frisörvästerås.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Frisörvästerås.nukommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.