Frisör Västerås

Vi klipper damer, herrar och barn •

Om oss

En kreativ och prisvärd frisör

Sedan starten har visionen varit att erbjuda kreativa och prisvärda klippningar och annan skönhetsvård i stilrena lokaler. I dagsläget har vi två salonger. Vi klipper såväl damer som herrar och barn med samma professionalism och finess, och vi är stolta över det goda rykte som salongen fått bland Västeråsborna. Vi har generösa öppettider och kan erbjuda drop in.

Vår frisörsalong ligger i hjärtat av Västerås

Vi som arbetar hos Frisörstugan är alla professionella frisörer som vill förenkla livet för dig som kund. Våra salonger är strategiskt placerade i Västerås centrala områden där det finns ett stort utbud av butiker och är lättillgängliga för alla våra kunder. Tack vare detta är det mycket lätt att nå oss med kommunala transportmedel och du kan passa på att uträtta andra ärenden i samband med din klippning eller behandling. Många av våra frisörer har lång erfarenhet och har certifierade gesällbrev, men vi har även mindre erfarna frisörer som har diplom och som studerar för att få sitt gesällbrev.

Ett komplett utbud

Under den tid vi varit verksamma har vi kommit att utarbeta ett omfattande utbud som inte endast innefattar hår- och skäggvård. Hos oss kan du även förlänga naglarna, ta hål i öronen eller få skönhetsbehandlingar som motverkar rynkor, akne och pigmentförändringar. Vi känner oss stolta över att erbjuda de bästa priserna på klippning, färgning och skäggvård i Västerås och vi ser fram emot att träffa dig.

Ta kontakt med oss så berättar vi mer och bokar in en tid som passar dig!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker en kreativ och kunnig frisör i Västerås med generösa öppettider.

  Adress:

  Telefon:

  E-post:

  kontakt@frisorvasteras.nu

  Orgnr:

   

OM OSS

När du söker en kreativ och kunnig frisör i Västerås med generösa öppettider.

Frisörvästerås.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Frisörvästerås.nukommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.